Stokta

TLOS FARM Lavanta Yağı 10 ml

78,90

Kategoriler: Etiketler:

Açıklama

Lavanta Yağı (Lavandula Angustifolia)
Su Buharı Distilasyon yöntemi kullanılarak üretilen uçıcı yağdır.
Lavanta bitkisi, 1 metreye kadar uzayabilen, yarı çalımsı, çok yıllık bir bitkidir.
Lavanta uçucu yağı  bitkinin çiçek ve çiçek saplarından elde edilir ve dünyada en çok ticareti yapılan 15 uçucu yağdan birisidir. 
Lavanta uçucu yağı,  parfüm ve kozmetik sanayinde kullanılmaktadır. Bunun yanında sabun ve diğer endüstri kollarında, ilaç sanayinde ve aromaterapide de kullanılmaktadır.
50 ml soğuk sıkım baz yağ içerisine 2-3 damla damlatıp karıştırın. Vücudunuza masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Ortam kokulandırma için buhurdanlıkta veya elektrikli difuzörde suya bir kaç damla damlatarak kokusunun yayılmasını sağlayabilirsiniz.
Çocuklardan uzakta, serin ve kuru yerde, ağzı kapalı olarak saklayınız.
Hamile ve çocukların kullanmadan önce doktora danışmaları önerilir.
Harici kullanım içindir. Ağız yolu ile kullanıma uygun değildir.

 

Shipping Countries: Türkiye


İncelemeler

Henüz inceleme yapılmadı.

“TLOS FARM Lavanta Yağı 10 ml” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir